maanantai 27. heinäkuuta 2009

"Papin rouva varkaissa"


Blogin pitäminen se on yhtä yllätystä! Jaksan jatkuvasti ärsyyntyä ihmisten laiskuudesta ajatella tai kehittää itse. Muotoilijassa köyhät ajatustelijat jäljittelyineen herättävät huvittuneisuutta ja säälinsukuista myötähäpeää. Vimmmassa intohimo aiheuttaa kantikkuutta, nimeä ja blogikuvausta myöten. Nämä asiat ovat minulle tärkeitä. Perässähiihtämisestä ilahdun joskus myöhemmin.


Ilman muotoilun sopimuskäytänteihin menemistä perusasioiden hanskaamiseen löytyy helposti (ja paljon!) hyvää, selkeää materiaalia. Näistä on hyvä aloittaa. Niiden, jotka eivät jaksa keskittyä pitkään kannattaa aloittaa Piraattitehtaalta.

Haasteellisempaa luettavaa puolestaan Michel de Montaigne, esseitä, osat I ja II.

2 kommenttia:

  1. Vaatii ihan oikeaa sivistystä, että ymmärtäisi tämän. Senkin jälkeen mieluummin leikitään sitten niin sivistymätöntä, ettei tämäkään sivistys mene jakeluun, koska se osuu niin sopivasti oman arvon ja ylpeyden tunteeseen. Eikö ylpeys ole yksi seitsemästä kuoleman synnistä? Papin rouva voisi pyytää siitä aiheesta tarkemman luennon puolisoltaan. nimimerkillä: teologiaa MYÖS opiskellut

    VastaaPoista
  2. s. 1969:
    Kiitos kommentistasi. Sen myötä tuli prosessoitua niin osaamisesta syntyvää ammattiylpeyttä (hyvä, paha, tarpeellinen?), kuin markkinointiviestinnän perustehtäviä, tunnistettavuutta/erottuvuutta/ brändin rakentamista. Mukavia pohdintoja, kiitos kommentistasi :)!

    VastaaPoista