tiistai 13. lokakuuta 2009

Somistajan työkalupakki


Somistustöiden, myymälämainonnan ja tuotteiden esillepanon toteuttamisessa tarvitaan kaikenmoista kättä pidempää. Mitä kaikkea siis löytyy tai tulisi löytyä somistajan työkalupakista?  Riippuen myymälän tavasta toteuttaa esim. näyteikkunamainontaa, saattaa tarvittavien työvälineiden listukseen kuulua myös maalaus- ja tapetointivälineitä. 

Asialliset työvälineet ja oikeat työtavat nopeuttavat työskentelyä ja antavat siistin lopputuloksen. Perustyövälineiden käyttö on syytä hallita. Asenne, jonka mukaan työvälineitä käytetään vain niille asetettuun tarkoitukseen ylläpitää välineet työkuntoisina. Sekä työvalineistä että asenteesta kannattaa pitää huolta. Työvälineet säilytetään asianmukaisesti. Tavoite on, että välineet löytyvät yhdestä paikasta ja työkuntoisina. Todellisuushan on harmittavan usein vallan toisin!

Somistustukkujen valikoimasta löytyy runsas valikoima näppäriä pikkuapureita esim. ripustusten toteuttamiseen, kannattaa tutustua!

Otetaanpa lopuksi tunnistuskisa! 1) Mitä työvälineitä alla olevasta kuvasta tunnistat 2) mihin niitä käytetään ja 3) paljonko perustyövälineiden hankitaan budjettia kuluu?

P.S. Joulupukkikin tietää, että miniväännin on tytön paras ystävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti